Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Mieszkanie metro POLE MOKOTOWSKIE

Adres obiektu Stefana Batorego 37, 02-591 Warszawa
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

KAMIL
Dodano: 2014-02-12
Pobyt od: 2014-02-07 do 2014-02-09
 
 
  

"Mieszkanie w całości zgodne z opisem. Połączenia komunikacyjne super. Polecam gorąco! " Super.


 
 

MarcinK
Dodano: 2013-05-14
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-04
 
 
    

Oferta zgodna z opisem, czysto, bez problemów. Świetne rozwiązania komunikacyjne i tereny spacerowe. Polecam na turystyczny wypad do Warszawy.


 
 

P.R.
Dodano: 2012-12-02
Pobyt od: 2012-10-01 do 2012-10-03
 
 
  

w 100% zgodne z opisem. super lokalizacja Polecam!


 
 

J. i S.
Dodano: 2012-11-26
Pobyt od: 2012-11-23 do 2012-11-25
 
 
  

Mieszkanie w całości odpowiada opisowi. Jest zadbane, bardzo czyste zaś właściciele przesympatyczni. Połączenia komunikacyjne super. Bardzo blisko sklep spożywczy. Gorąco polecamy


 
 

Mateusz
Dodano: 2012-10-02
Pobyt od: 2012-09-24 do 2012-09-26
 
 
  

Mieszkanie w całości zgodne z opisem. Bardzo dobre połączenia komunikacyjne. Pod blokiem sklep spozywczy. Cena rewelacyjna, gorąco polecam!


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Warszawa w przewodniku

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Z zagranicznym wyjazdem wiąże się wiele przygotowań, bieganiny i stresu. Nasza lista szybko przypomni, co jeszcze powinieneś załatwić.

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

W 2018 będzie kilka okazji, by przedłużyć wypoczynek, korzystając z przysługujących dni wolnych w okolicach świąt.

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Choć Boże Narodzenie wywodzi się z chrześcijaństwa, tradycje bożonarodzeniowe na świecie są różne. Jak święta spędzają Czesi, Niemcy czy Szwedzi?

Prawa pasażera linii lotniczych

Prawa pasażera linii lotniczych

Na lotnisku zdarzają się nieprzyjemne niespodzianki: opóźnienie albo odwołanie lotu, zniszczenie bagażu czy jego całkowite zagubienie.

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Podwarszawski Pruszków od niedawna kryje atrakcję, jakiej nie ma nigdzie na świecie. Powstała tam jedyna w swoim rodzaju Galeria Figur Stalowych.

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie