Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Mieszkanie metro POLE MOKOTOWSKIE

Adres obiektu Stefana Batorego 37, 02-591 Warszawa
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

KAMIL
Dodano: 2014-02-12
Pobyt od: 2014-02-07 do 2014-02-09
 
 
  

"Mieszkanie w całości zgodne z opisem. Połączenia komunikacyjne super. Polecam gorąco! " Super.


 
 

MarcinK
Dodano: 2013-05-14
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-04
 
 
    

Oferta zgodna z opisem, czysto, bez problemów. Świetne rozwiązania komunikacyjne i tereny spacerowe. Polecam na turystyczny wypad do Warszawy.


 
 

Elena
Dodano: 2013-05-13
Pobyt od: 2013-04-27 do 2013-04-29
 
 
 

Mieszkanie w całości zgodne z opisem. Połączenia komunikacyjne super. Polecam gorąco!


 
 

P.R.
Dodano: 2012-12-02
Pobyt od: 2012-10-01 do 2012-10-03
 
 
  

w 100% zgodne z opisem. super lokalizacja Polecam!


 
 

J. i S.
Dodano: 2012-11-26
Pobyt od: 2012-11-23 do 2012-11-25
 
 
  

Mieszkanie w całości odpowiada opisowi. Jest zadbane, bardzo czyste zaś właściciele przesympatyczni. Połączenia komunikacyjne super. Bardzo blisko sklep spożywczy. Gorąco polecamy


 
 

Mateusz
Dodano: 2012-10-02
Pobyt od: 2012-09-24 do 2012-09-26
 
 
  

Mieszkanie w całości zgodne z opisem. Bardzo dobre połączenia komunikacyjne. Pod blokiem sklep spozywczy. Cena rewelacyjna, gorąco polecam!


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Warszawa w przewodniku

Prawa pasażera linii lotniczych

Prawa pasażera linii lotniczych

Na lotnisku zdarzają się nieprzyjemne niespodzianki: opóźnienie albo odwołanie lotu, zniszczenie bagażu czy jego całkowite zagubienie.

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Podwarszawski Pruszków od niedawna kryje atrakcję, jakiej nie ma nigdzie na świecie. Powstała tam jedyna w swoim rodzaju Galeria Figur Stalowych.

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Jak zaplanować urlop 2017? Sprawdź dni wolne od pracy

Jak zaplanować urlop 2017? Sprawdź dni wolne od pracy

Wielkimi krokami zbliża się rok 2017. Podpowiadamy, jak korzystanie rozplanować urlop w nadchodzącym roku, by wykorzystać go najefektywniej.

Królewski Ogród Światła w Warszawie

Królewski Ogród Światła w Warszawie

Jak co roku jesienną porą ogród przy pałacu w Wilanowie jaśnieje pełnym blaskiem. Wszystko za sprawą fantastycznej wystawy Królewski Ogród Światła.

Plaże w centrum dużych miast

Plaże w centrum dużych miast

Miasta wkładają wiele wysiłku w zagospodarowanie terenów nad wodą, by nawet w dużej metropolii poczuć wakacyjny klimat na piaszczystej plaży.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie